VÅR HISTORIE

EN AV TRONDHEIMS ELDSTE DRIVENDE FAMILIEBEDRIFTER 

DET ER NOE Å VÆRE STOLT AV 


"Vi bryr oss veldig om kundene våre, og personlig service er du garantert å få hos oss."Historien om Aagaard starter i 1876, slik navnet tilsier. I Prinsens gate i Trondheim kom hestedrosjer og bønder til salmakeriet for å få tilpassede seletøy til etter behov. Da bilen gjorde sitt inntog gikk produksjonen mer over til vesker, lommebøker og mapper. Reisende selgere solgte varene til butikker landet rundt og moderniseringen var i gang.


Helt frem til 1986 jobbet det fremdeles to salmakere hos Aagaard med produksjon av seletøy og spesialproduksjon. Driften kom da til et veiskille hvor det ble bestemt at Aagaard kun skulle satse på butikkdrift med vesker og reiseutstyr, slik som vi fortsatt gjør i dag forteller eier Martin Aagaard.DRIVES NÅ AV 5. GENRASJON


I det flotte lokalet i Dronningens gate har butikken vært å finne i snart 30 år. Vesker, reiseutstyr, tekstil og ikke minst et stort utvalg hansker er fordelt på to plan i en ellers lys og vakkert innredet butikk. 

Bedriften drives nå av 4 og 5 generasjon. På bildet har du Tine Aagaard fra venstre, Martin Aagaard, Julie Aagaard, Ida Aagaard og Eva Aagaard til høyre.
Bilde tatt utenfor AAGAARD siden 1876 i Dronningens gate 9. Sommeren 2019.